En svensk/vietnamesisk familjeresa

Vår restaurang startades 1965 av farfar Tiêu Mậu i Can Tho, Vietnam, och har sedan dess hittat till Malmö där den fortfarande ägs och drivs av familjen, nu i tredje generationen.

Can Tho är den största staden vid mekong deltat i Vietnam och kallas även för ”en storstad i söder”. Därav kommer namnet nam đô, som mycket riktigt betyder ”stor stad i söder”.

Idag är restaurangen välkänd och populär hos turister såsom lokalbefolkningen, och drivs fortfarande av familjen Tiêu i Vietnam.

Boka bordMaila ossRing oss

OBS: Vi är en kontantfri restaurang och tar endast emot kortbetalningar.

Efter lunch gäller sittning i 2h, bokade bord hålls i 15 min.

Vi tar ej emot bokningar av bord under lunchen

Meddela oss gärna om ni har barnvagn/stol som behöver extra plats

Afterwork i trevlig miljö

Koppla av från jobbet tillsammans med kolleger och vänner. Vi blandar exotiska cocktails, har både vietnamesisk lager och europeisk hantverksöl, och har tagit fram en vinlista som passar perfekt till våra maträtter.

Missa inte vår mysiga uteservering

Det är svårt att slå mysfaktorn på vår bakgård – en mix av malmöitisk gemytlighet och vietnamesiska element året om.

dagens lunch

genuin vietnamesisk lunch i mysig miljö, med olika dagens-alternativ som passar lika bra till lunch med kolleger som med vänner

Lunchmeny

a la carte

vår kvällsmeny består av traditionell vietnamesisk mat; allt från en klassisk skål med "pho" (nudelsoppa) till köksfavoriten "com suon" (grillad fläskkarré).

Kvällsmeny

brunch

Malmös mysigaste och mest unika brunch är det perfekta sättet att sen-starta helgdagar. lör/sön/röd dag 11:00–16:00, 209 kr per person.

brunchinfo

30% rabatt

ute efter sen lunch eller varför inte tidig kvällsmat? vi erbjuder 30% på all mat mellan 14:30–17:30 på alla vardagar (gäller ej avhämtning).

rabattinfo

välkommen till nam đô

boka bord genom bokningsverktyget nedan eller genom att ringa 040-23 30 12

Följ oss på Instagram